Vareno NIEUWS
Meer foto's Minder foto's

Expo 22

< Terug naar overzicht

De zachte kleurtinten zouden u kunnen misleiden maar deze keuken heeft meer in zijn mars dan op het eerste zicht lijkt.

De fronten in melamine zijn een combinatie van porselein en grenen grijs. Het shitake werkblad in composiet blijft eveneens in de onbestemde grijs/bruin tinten. De deuren zijn greeploos afgeschuind.

De vlakbouw spoeltafel werd volgens het SlimTop principe geplaatst wat een praktisch naadloze overgang naar het tablet garandeert waarbij vuil minder kans krijgt zich af te zetten. Een unieke oplossing die tijdloze elegantie waarborgt.

De keuken is uitgerust met hypermoderne apparatuur. De AEG Maxisense kookplaat werd in vlakbouw geplaatst en heeft een zone die ideaal is om te wokken. Met de pyrolyse oven en de compacte microgolfoven/stoomoven heeft elke hobbykok alles voor handen om zich gebruiksvriendelijk uit te leven.
De tabletdampkap is perfect voor wie geen dampkap aan de muur of plafond kan plaatsen en voor grote personen die zich aan een hangende dampkap kwetsen of ergeren.

 • Zeer goede samenwerking
  Getuigenissen

  Zeer goede samenwerking

  Wij hebben zeer goed samengewerkt met de interieurarchitecte. Ze deed er alles aan om aan onze wensen te voldoen.

  Onze keuken is dan ook zeer praktisch geworden. Wij leven in onze keuken, en dit met 6 personen, dus het was belangrijk dat deze aan onze wensen voldeed. Dit is prima gelukt.

  Gezin met 4 kinderen, Keuken, Wasruimte