Vareno NIEUWS
Meer foto's Minder foto's

Expo 17

< Terug naar overzicht

Het beste van 2 werelden vind je in de houtstructuur van deze keuken terug. Door de fineerlaag van hout zien en voelen de deuren er als een massieve houten keuken uit maar de basis van MDF heeft een gunstiger prijskaartje als voordeel.

Het werkblad bestaat uit een ceramische materie van het merk Dekton. Dit geavanceerd materiaal kan ultradun (8 mm) vervaardigd worden met een hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid zonder in te boeten aan sterkte.

De discreet ingewerkte dampkap is van het merk Novy.
De inductiekookplaat is voorzien een extra wokbrander op gas met een binnen- en een buitenbrander. Hiermee heeft ATAG de echte Oosterse professionele wok omgezet in een consumentenproduct voor de thuiskok. Deze brander genereert met minder energieverbruik méér hitte. De kern van de brander, de vulkaan, is direct gericht op de pan en dus veel efficiënter dan een brede vlam. De buitenvlam is bijzonder geschikt voor grote pannen met een platte bodem. De inductiekookplaat heeft 4 individuele zones. Door twee Bridge Induction zones (voor en achter) aan elkaar te koppelen ontstaat er één grote kookzone van 20 x 40 cm.

 

 • Getuigenissen

  Vlotte samenwerking

  Onze keuken is gemaakt uit goede materialen en er is ook een mooie afwerking.

  Jullie maakten van onze keuken een totaalconcept.

  Jullie vriendelijkheid en de prijs-kwaliteitsverhouding zijn zeker grote pluspunten.

  35+, Keuken