Vareno NIEUWS

Over ons

     VAn keuken tot totaalinrichting
         REalisaties op maat naar uw wens
            NOg steeds eigen vakmanschap

In 1990 werd Vareno opgericht. Oorspronkelijk was het bedrijf in Vlamertinge gevestigd. Vareno groeide en verhuisde naar Poperinge. In 1999 werd voor de eerste keer opendeurdag gehouden in de huidige showroom. 
Ondertussen bestaat Vareno al meer dan 20 jaar en kan men rekenen op deskundige know-how. Om de continuïteit te verzekeren, werd in 2010 beslist het bedrijf over te laten en in maart 2011 was de overname een feit. Vareno is en blijft een familiaal bedrijf, alleen hebben Steven en Valerie Meeuws-Debal er de touwtjes in handen genomen. In combinatie met de interieur-kennis van de interieurconsulent en het vakmanschap van de eigen schrijnwerkers en installateurs staat het Vareno-team klaar voor de komende decennia.
Onze doelstelling is uiteraard eigen geproduceerde kwaliteitskeukens te blijven maken, aangevuld met interieurdesign naar uw persoonlijke wens en smaak. Wist u trouwens dat wij houder zijn van het Handmade In Belgium-label en sinds 2018 een eigen lakkerij Varicoat uitbaten?
 
Van keuken of badkamer, over schuifdeur- en inloopkasten, tot bed, bar of bureau,… alle meubilair volledig op maat in eigen productie te Poperinge en deskundig door onze vakmannen geplaatst.
Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit en naar het nieuwste design. We garanderen u eveneens een geïndividualiseerde planning, vakkundige montage en een uitmuntende service van A tot Z. Er zijn 4 mogelijke uitvoeringsvarianten, al dan niet onderling gecombineerd. Hierdoor is eender welk concept er in ieders budget. Het interieurteam geeft u graag persoonlijk advies in onze ruime toonzaal en staat tot uw beschikking voor vrijblijvend advies.

ONZE TROEVEN
Zowel keukens als interieurschrijnwerk
Totaalinrichting mogelijk
Persoonlijke begeleiding van A tot Z
Grote keuze uit diverse materialen
Hoogstaande kwaliteit
100% maatwerk
Belgische makelij
Productie te Poperinge
Eigen en ervaren plaatsers