Vareno NIEUWS
Meubelen

Meubelen

Wilt u uw bestaande badkamer een nieuwe look geven zonder het sanitair volledig te vernieuwen? Heeft u een verloren kamertje? Of kan u door de afmetingen in de detailhandel niet terecht voor uw meubilair? Vareno maakt voor elke ruimte het ideale meubel.

Alle interieurschrijnwerk kan u bij Vareno laten maken: badkamermeubilair, een slaapkamer, een bureau, al dan niet met bijhorende kasten, een TV-meubel, een bar of waar u ook maar altijd van droomde.

Vareno biedt u een oplossing voor elk opbergprobleem. Een sobere en strakke kastenwand, een stijlvolle, klassieke vitrinekast, een ruime inloopdressing of een schoenenkast om een verloren ruimte onder een trap beter te benutten. Maatkasten met schuifdeuren zijn ruimtebesparend en uiterst functioneel. Schuine muren vormen geen probleem. Een korte of lange hang, brede legvlakken of smallere vakjes, met zelfsluitende laden, al dan niet aangevuld met tal van accessoires,… De mogelijkheden van kastenmaatwerk zijn eindeloos. Wij adviseren u graag welke opstelling het meest voor u geschikt is.