Vareno NIEUWS

Onze werkwijze

PERSOONLIJKE BEGELEIDING VAN A TOT Z

1. De deuren van Vareno Keuken & Interieur Design staan uiteraard steeds voor u open. In onze toonzaal met een oppervlakte van 900 m² kan u rustig de tijd nemen om oneindig ons assortiment te vergelijken en combineren.
Heeft u echter al een eerste plan van aanpak, raden wij u aan een afspraak te maken. Dit geeft u de garantie dat de interieurarchitect de nodige tijd voor u kan reserveren. In een verkennend gesprek wordt er naar uw ideeën en behoeftes geluisterd en wordt u door de toonzaal begeleid met aangepast advies. Uitvoeringsmateriaal, stijl, kleur, werkblad, grepen, toestellen,... met onze kennis wordt u geholpen bij het maken van de keuzes die passen bij uw persoonlijke wens en smaak.

2. Op basis van het eerste gesprek wordt uw keuken of meubel uitgetekend. Wanneer uw uniek ontwerp klaar is, nodigen wij u uit voor een tweede gesprek om de 3D-tekening en offerte te bespreken. In deze fase kan uw gepersonaliseerd ontwerp nog zonder probleem aangepast worden aan nieuwe ideeën en/of uw budget. Indien van toepassing wordt een technisch plan opgesteld voor uw aannemer.

3. In een volgende stap komt uw keukenarchitect bij u thuis om de ruimte nauwkeurig op te meten. Ook voor ander interieurschrijnwerk wordt tot op de millimeter gewerkt. Zelfs nu kan u nog uw ontwerp aanpassen en bijsturen. Kort na de opmeting wordt de definitieve orderbevestiging getekend.

4. In onze eigen meubelmakerij te Poperinge gaat uw ontwerp in productie. Dit gaat altijd van start met een gedetailleerd overleg tussen uw interieurarchitect en de schrijnwerker. Omdat toonzaal en atelier op één en dezelfde locatie gevestigd zijn, kan er op elk moment in de productie feedback plaatsvinden. Door de modernste technologie in plaatverwerking hebben we voor alle maatwerk een oplossing in huis. Aan het einde van het productieproces worden alle onderdelen vakkundig gemonteerd en met de grootste zorg afgewerkt tot één geheel.

5. Het plaatsen van uw keuken, inbouwkast, badkamermeubel,... gebeurt eveneens door een eigen team en na briefing. Dit voorkomt vergissingen en eventuele kleine aanpassingen kunnen onmiddellijk doorgegeven worden. Hierdoor wordt uw keuken of meubel in een zo kort mogelijke tijdspanne geplaatst door onze bekwame vakmannen.

6. Ook na plaatsing zijn wij er uiteraard nog voor u. Wij bieden u een volledige service na verkoop, in samenwerking met onze kwaliteitsvolle leveranciers. Van eerste contact tot laatste montage: 100% Belgische vakkennis! Vandaar dat u het volste vertrouwen in ons motto mag hebben; kwaliteit bewijst zichzelf.